Psychedelische meditatie


Psychedelische meditatie (bron: Paddotherapie)


Psychedelische meditatie via Psychedelische therapie Nederland: Psychedelische therapie: Psychedelische meditatie Psychedelica als exogeen toegediende meditatie Wat het lichaam zelf voor elkaar krijgt via meditatie of tijdens de droomstaat kan nagebootst worden door het gebruik van psychedelica. De hypothese is dat ongeveer dezelfde stoffen zorgen voor deze droomstaat en dat er daadoord gelijkenissen ontstaan. Personen die […]

Psychedelische meditatie via Psychedelische therapie Nederland:

Psychedelische therapie: Psychedelische meditatie

Psychedelica als exogeen toegediende meditatie

Wat het lichaam zelf voor elkaar krijgt via meditatie of tijdens de droomstaat kan nagebootst worden door het gebruik van psychedelica. De hypothese is dat ongeveer dezelfde stoffen zorgen voor deze droomstaat en dat er daadoord gelijkenissen ontstaan. Personen die tijdens een psychedelische sessie meditatie inzetten kunnen namelijk vaak een stapje dieper gaan en dat kan duiden op een opstapeling van neurotransmitters en psychedelica die beiden op dezelfde receptoren passen.

Zuurstof speelt een rol

Volgens een theorie kan ademhaling DMT vrijgeven of minder snel laten oxideren. DMT is een lichaamseigen neurotransmitters die gekoppeld is aan dromen en hallucineren. DMT heeft de eigenschap snel te reageren met zuurstof en daarom kunnen ademhalingstechnieken die de zuurstof toevoer beïnvloeden het gehalte actief-DMT verhogen.

Psychedelica maken het makkelijker

Omdat de meeste psychedelica zoals psilocybine (psilocine, 4HO-DMT) heel veel lijkt op DMT en op dezelfde receptoren passen, maar langer actief is en in hogere hoeveelheden kunnen worden toegediend, worden psychedelica gezien als een makkelijkere manier om diep te meditatieve staat in te komen. Dat alles terwijl de psychedelica het harde werk uit handen nemen.

Meer weten over mediteren en psychedelica?

Voor meer informatie kunt u de blog lezen over de meditatie en psychedelica via de volgende link:

Psychedelica en meditatie

 

Het originele bericht komt van de onderstaande link

Psychedelica therapie: Psychedelische meditatie

Lees hier meer over onze psychedelische therapie in combinatie met een behandeling tegen depressie, burn-out, stress, angst, laag zelfbeeld, sociale angst, PTSS, onzekerheid en chronische ontstekingsziekten.

 

In samenwerking met deze sites:

Ayahuasca
Neurotransmitter test
Psilocybine kopen
Psilocybine therapie Nederland
Psychedelic therapy
Triptherapie forum
Truffel ceremonie
Truffel therapie

Het originele bericht komt van de onderstaande link

Psychedelische meditatie

Bezoek ook onze partnersites zoals Truffel sessie, lsd therapie, truffel ceremonie, LVL 5 en , psiloflora.


Paddotherapie