Tripsitter Linda uit Amsterdam

Tripsitter in Amsterdam

Zoek je een tripsitter in Amsterdam? Wij hebben 2 tripsitters die je kunt inhuren. Eén van deze twee begeleiders woont in Amsterdam en je kunt zelfs op haar locatie een psychedelische sessie doen. Zo kan je zelf kiezen wie je al tripbegeleider wilt en waar je de trip wilt doen.

Welke locatie?

Voor Amsterdam hebben we dus de optie dat we naar jou toe komen of dat je naar ons toe komt. Voor individuele sessies is het dus mogelijk om langs te komen op de locatie Watervilla Excellent in Amsterdam.

Lees hier meer over de locatie Watervilla Excellent in Amsterdam

Een sessie op jouw locatie in Amsterdam

Vanwege onze aan huis service kunnen wij u overal in Nederland van dienst zijn. Zo kunnen wij individuele en groepsceremonies ter plekke opzetten en begeleiden. U kunt dus gebruik maken van uw eigen woning, een woning van bekenden, een Airbnb woning of zelfs een kamer van een hotel.

Aan huis

Voor de meeste klanten die een individuele of kleinschalige ceremonie met bekenden aanvragen wordt deze optie het meeste gekozen. De kosten zijn lager omdat er niet gehuurd dient te worden. Andere voordelen die worden ervaren zijn met name de rust en het gemak van het niet hoeven te reizen. Vooral na de psychedelische ceremonie is het niet hoeven te reizen een pluspunt. Voor velen is het ook prettig om in een eigen vertrouwde omgeving een psychedelische ceremonie te doen. Alles wat rust brengt zorgt namelijk voor een betere psychedelische reis.

Airbnb

De populariteit van Airbnb is de laatste jaren flink gestegen. Airbnb wordt door onze klanten steeds vaker gebruikt. Vooral onze klanten vanuit het buitenland maken gebruik van Airbnb en laten ons daar langskomen. De voordelen zijn dat men na de ceremonie gewoon kan blijven overnachten en dat er altijd wel iets te vinden is ongeacht de grootte van een groep.

Hotels

Zelf een hotel boeken en daar de ceremonie in de hotelkamer laten plaatsvinden is ook een optie. Dit wordt minder gedaan dan de voorgaande opties. Hotelkamers zijn doorgaans geschikt voor 1 á 2 personen tegelijk.

Tripsitter Linda uit Amsterdam of iemand anders?

We hebben meer informatie over onze tripsitters op deze pagina’s:

Tripsitter Linda | Tripsitter Marcel