Een tripsitter inhuren

Een tripsitter is een persoon die nuchter blijft en aanwezig is om ondersteuning, begeleiding en veiligheid te bieden aan degene die de psychedelische stof zoals psilocybine, MDMA of LSD inneemt. Ervaren tripsitters kunnen meer voor je doen dan alleen bij je tripsessie aanwezig zijn. Van onze tripsitters kan je de volgende zaken verwachten:

  1. Voorbereiding: Alle tripsitter diensten hebben een korte voorbereiding waarbij de neurochemie wordt verbetert zodat de sessie beter zal verlopen. Tevens kunnen we vooraf al adviezen geven om meer resultaat uit de tripsessie te halen.
  2. Veiligheid en comfort: Onze tripsitters verzorgen voor een veilige omgeving tijdens de ervaring. Ze kunnen helpen bij het opzetten van een kalme en vertrouwde setting, waarin de persoon zich op zijn gemak voelt. Onze tripsitters waarborgen de fysieke veiligheid door toezicht te houden op de persoon en eventuele risicovolle situaties te voorkomen.
  3. Geruststelling en ondersteuning: Het nemen van psychedelica kan intense gevoelens, gedachten en emoties teweegbrengen. Wij zorgen voor geruststelling en emotionele ondersteuning gedurende de ervaring. Wij hebben ervaring om om te kunnen gaan met eventuele angst, verwarring of moeilijke emoties die naar boven komen.
  4. Begeleiding en navigatie: Onze tripsitters kunnen fungeren als een gids tijdens de psychedelische ervaring. We kunnen helpen bij het navigeren door de verschillende fases en aspecten van de trip. Onze ervaren tripsitters kunnen helpen om te ontspannen, te focussen op positieve aspecten en eventuele uitdagingen aan te pakken.
  5. Crisismanagement: Hoewel psychedelische ervaringen meestal positief en transformerend zijn, kunnen er momenten zijn waarin de persoon zich overweldigd voelt of in een crisis belandt. Onze tripsitters zijn getraind om met deze situaties om te gaan en kan de persoon helpen om door moeilijke momenten heen te komen. Ze kunnen kalmerende technieken gebruiken, zoals ademhalingsoefeningen, het bieden van een rustgevende omgeving en we hebben supplementen mee die de sterke effecten van de psychedelica laten afnemen.
  6. Integratie en nabespreking: Na de psychedelische ervaring is integratie van de ervaring in het dagelijks leven belangrijk. Wij kunnen helpen bij de integratie door een nabespreking te voeren en de persoon te ondersteunen bij het verwerken van inzichten en het vertalen van de ervaring naar het dagelijks leven. Ze kunnen ook hulpbronnen en suggesties bieden voor verdere persoonlijke groei en ontwikkeling.

Het werkgebied en de beschikbaarheid van onze tripsitters

We hebben verschillende tripsitters verspreid over het land. Zo kunnen we op jouw locatie binnen de Nederlandse grenzen op huisbezoek komen of je kunt gebruik maken van onze locaties in of dichtbij Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam en Den Haag.

Bekijk hier het werkgebied