Truffel ceremonie bijwonen via Triptherapie

Een truffel ceremonie bij Triptherapie is een unieke kans om jezelf te ontdekken en te transformeren. Met behulp van psilocybine truffels, een natuurlijke psychedelica, kun je een diepe staat van bewustzijn bereiken waarin je in contact komt met je onderbewuste, je emoties en je ziel. Je kunt zo inzichten krijgen over jezelf, je leven en je doelen.

De extra’s van de truffel ceremonie bij Triptherapie

Een truffel ceremonie bij Triptherapie is meer dan alleen een psychedelische ervaring. Het is een persoonlijke begeleiding die je helpt om je mentale en fysieke gezondheid te optimaliseren. Je krijgt advies over je dieet, slaap, neurochemie en andere factoren die je welzijn beïnvloeden. Je wordt ook voorbereid op de ceremonie met tips en oefeningen om je intentie te bepalen en je verwachtingen te managen.

Tijdens de truffel ceremonie

Tijdens de truffel ceremonie word je begeleid door ervaren en professionele tripbegeleiders die je ondersteunen en stimuleren om naar binnen te keren. Je kunt kiezen uit verschillende soorten psychedelische ceremonies, doseringen. Je kunt naast de truffel ceremonie voor open groepen ook kiezen voor een individuele truffel ceremonie of een een besloten groepsceremonie.

Een truffel ceremonie bij Triptherapie kan je helpen om:

  • Je depressie, angst, stress of trauma te verminderen of te overwinnen
  • Je zelfvertrouwen, zelfliefde en zelfacceptatie te vergroten
  • Je creativiteit, intuïtie en inspiratie te stimuleren
  • Je spirituele verbinding, zingeving en levensvreugde te versterken
  • Je verslaving, slechte gewoontes of negatieve patronen te doorbreken

Inschrijven voor een truffel ceremonie

Om je aan te melden voor een truffel ceremonie bij Triptherapie, moet je eerst een intake invullen. Dit is een vragenlijst die helpt te beoordelen of je medisch geschikt bent om deel te nemen aan een truffel ceremonie. Je kunt de intake hier vinden:

Intake invullen

Na het invullen van de intake, krijg je een advies voor een soort truffel en een dosering die bij jou past. Je kunt dan een datum kiezen voor je ceremonie via ons reserveringssysteem. Je krijgt ook een persoonlijk advies ter voorbereiding op je ceremonie, met tips voor je dieet, slaap, neurochemie en andere aspecten.

De beschikbaarheid van de truffel ceremonies

De open truffelceremonies worden maandelijks georganiseerd, op vaste data. Je kunt hier de agenda bekijken voor de open truffel ceremonies in 2023

Truffel ceremonie agenda