De helende effecten van (magische) paddenstoelen


De helende effecten van (magische) paddenstoelen (bron: Triptherapie)


Psilocybine houdende paddenstoelen (paddo’s) Bij triptherapie promoten we we helende eigenschappen van paddo’s, de psilocybine houdende varianten van de paddenstoelen. De helende eigenschappen van deze psychedelica combineren we gezonde leefstijl-adviezen voor ongekende goede resultaten. Vanuit deze visie willen we nogmaals betogen dat het niet alleen de psychedelische effecten van psychedelische […]

Psilocybine houdende paddenstoelen (paddo’s)

Bij triptherapie promoten we we helende eigenschappen van paddo’s, de psilocybine houdende varianten van de paddenstoelen. De helende eigenschappen van deze psychedelica combineren we gezonde leefstijl-adviezen voor ongekende goede resultaten. Vanuit deze visie willen we nogmaals betogen dat het niet alleen de psychedelische effecten van psychedelische paddenstoelen ons kunnen helpen, maar ook de geneeskrachtige eetbare paddenstoelen kunnen ons goed van dienst zijn.

Video over paddenstoelen

De onderstaan video is het verhaal wat we al jaren proberen te vertellen aan de hele wereld. Het is mooi om te zien dat deze informatie steeds meer wordt gedeeld op bijvoorbeeld YouTube. De onderstaande video is een hele mooie en zeer complete collectie van wat niet-eetbare, eetbare en psychedelische paddenstoelen voor ons betekenen.

Hoe kunnen paddenstoelen jou helpen?

Kamp jij met je psychische gezondheid? Paddenstoelen kunnen je helpen het brein beter te laten verbinden waardoor de staat van de psyche verbetert. Dit kunnen we doen met paddenstoelen waarvan je wel of niet gaat hallucineren. Hierbij een klein overzicht van verschillende geneeskrachtige paddenstoelen.

Soort Werking
Reishi Ontstekingsremmer dus beter immuunsysteem, minder depressie
Lion’s Mane Meer Nerve Grow Factor tegen Alzheimer en MS (neurodegeneratie)
Turkey tail Beter immuunsysteem tegen met name kanker
Shittake Activeert immuunsysteem tegen virussen via AHCC
Chaga Beter immuunsysteem
He Shou Wu Via Superoxidedismutase bescherming tegen DNA veroudering
Psilocybe Hallucinaties en BDNF voor inzichten en verbindingen in het brein
Geneeskrachtige paddenstoelen

Buiten deze lijst om zijn er nog veel meer paddenstoelen die het immuunsysteem activeren. Een beter immuunsysteem betekent lagere ontstekingswaarden in het lichaam en dus ook minder ontstekingsproducten die depressies uitlokken op een biochemische manier.

De psychedelische paddenstoelen van de soort Psilocybe

Voor de psychedelische sessies gebruiken wij soorten die behoort tot Psilocybe groep. Bij een wat hogere dosering van deze varianten onstaan er hallucinaties, visioenen, inzichten, nieuwe hersenverbindingen en andere veranderingen. Hoe de psilocybine, wat wordt omgezet in de werkzame stof psilocine, precies werkt is nog niet helemaal duidelijk. Wel hebben we een aantal mechanismen beschreven. Meer informatie is te vinden via de volgende links.

Wat veroorzaakt hallucinaties?

De positieve effecten van psilocybine

Klaar voor de digitale intake?

Wilt u eerst advies? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Het originele bericht komt van de onderstaande link

De helende effecten van (magische) paddenstoelen

Bezoek ook onze partnersites zoals Truffel sessie, lsd therapie, truffel ceremonie, LVL 5 en , psiloflora.


Triptherapie