LSD of Psilocybine?


LSD of Psilocybine? (bron: Truffel sessie)


Wat is beter? Psilocybine of LSD? LSD (Lysergic acid diethylamide) en psilocybine zijn beide psychedelische stoffen die worden gebruikt in verschillende therapeutische en recreatieve contexten. Hier zijn enkele overeenkomsten en verschillen tussen de twee stoffen: …

Wat is beter? Psilocybine of LSD?

LSD (Lysergic acid diethylamide) en psilocybine zijn beide psychedelische stoffen die worden gebruikt in verschillende therapeutische en recreatieve contexten. Hier zijn enkele overeenkomsten en verschillen tussen de twee stoffen:

Overeenkomsten:

  • Beide stoffen veranderen de activiteit in specifieke hersengebieden, waardoor ze een veranderde staat van bewustzijn kunnen veroorzaken.
  • Beide stoffen worden vaak gebruikt voor therapeutische doeleinden, zoals de behandeling van angst, verslaving depressie en PTSD.
  • Beide stoffen worden vaak genoemd als ‘klassieke psychedelica’ en zijn al lang in gebruik in verschillende culturen.

Verschillen:

  • Psilocybine is een psychedelisch alkaloïde dat voorkomt in bepaalde paddenstoelen, terwijl LSD een synthetisch gemaakte stof is.
  • Psilocybine heeft een korter durende werking dan LSD, de effecten van psilocybine duren ongeveer 4-6 uur, terwijl de effecten van LSD 8-12 uur kunnen duren.
  • De ervaringen die men heeft onder invloed van deze stoffen zijn vaak verschillend, hoewel beide een veranderde staat van bewustzijn kunnen veroorzaken. Psilocybine wordt vaak beschreven als een ‘zachter’ ervaring dan LSD en kan een meer ‘introspectieve’ ervaring opleveren.

Psilocybine sessie

Psilocybine sessies zijn bij ons gebaseerd op magische truffels, onderdeel van de magische paddenstoelen (paddo’s). Dit is de enige manier waarop we deze sessies legaal kunnen aanbieden. Deze sessies worden dan ook wel truffel sessie genoemd of truffel therapie. Het zijn allemaal verschillende namen met dezelfde betekenis. Psilocybine is de stof die na omzetting naar psilocine zorgt voor de effecten van dit psychedelicum. Psilocybine wordt met name ingezet bij depressie, verslavingen en sociale angst. Psilocybine is de alleskunner omdat psilocybine ook gebruikt kan worden bij trauma en PTSS mits de voorbereiding in orde is. Steeds meer mensen kiezen voor psilocybine om creativiteit en spiritualiteit te kunnen ervaren. Een ander voordeel is dat er tijdens psilocybine sessies meerdere doseringen zijn van microdose, medium, hoog en heroïsch waarbij de visuele hallucinaties en andere effecten variëren van bijna geen tot zeer veel.

Meer informatie Psilocybine therapie

LSD sessie

Tijdens de LSD sessies maken we gebruik van een legale analoog van LSD die na inname door het lichaam wordt omgezet naar reguliere LSD. Op deze manier kunnen we de LSD sessie legaal uitvoeren. De LSD sessies duren veel langer dan alle andere psychedelische sessies en daarom raden we deze sessies alleen aan wanneer er al wat ervaring is met de effecten van andere hallucinerende psychedelica en de langdurige effecten gewenst zijn. De effecten van LSD sessie worden met name gebruikt bij de behandeling van verslavingen, voor creativiteit en in mindere mate voor depressie en sociale angst.

Meer informatie: LSD therapie

Het originele bericht komt van de onderstaande link

LSD of Psilocybine?

Bezoek ook onze partnersites zoals Truffel sessie, lsd therapie, truffel ceremonie, LVL 5 en , psiloflora.


Truffel sessie