Magic truffels, muziek en dans


Magic truffels, muziek en dans (bron: Truffel sessie)


Het originele bericht komt van de onderstaande link Magic Dance: Magic truffels, muziek en dans Wat maakt de combinatie magisch? The flow, op gaan in het moment of even helemaal één worden met de muziek. …
Het originele bericht komt van de onderstaande link

Magic Dance: Magic truffels, muziek en dans

Wat maakt de combinatie magisch?

The flow, op gaan in het moment of even helemaal één worden met de muziek. Als de muziek jou laat bewegen zonder dat je nadenkt hoe je moet bewegen zit je midden in de Magic Dance. Psychedelica waaronder psilocybine zet een gedeelte van het brein op een lager pitje. Het netwerk van waar tijdsbesef en identiteit zit wordt minder actief door psychedelica, maar ook door je lichaam te bewegen op bijvoorbeeld muziek. In dit geval kan de som der delen magie betekenen.

Psilocybine is exogeen toegediende “flow-state”

Hoeveel psilocybine is nodig om “in the flow’ te dansen?

De psychedelicum psilocybine die wij geven is in de vorm van magic truffels. Als we je te veel geven dan is dansen niet meer makkelijk en als we te weinig geven merk je niets van de psilocybine. Tijdens de Magic Dance geven we je waarschijnlijk ergens tussen de 1 en 7,5 gram van de sterkste soort truffels. Dit komt dan overeen met 1 tot 7,5 mg psilocybine. We overleggen met de deelnemers wat zij willen en wat handig is.

Lees hier meer over de dosering truffels en triplevels

Het originele bericht komt van de onderstaande link

Magic truffels, muziek en dans

Bezoek ook onze partnersites zoals Truffel sessie, lsd therapie, truffel ceremonie, LVL 5 en , psiloflora.


Truffel sessie