Magische paddenstoelen ceremonie voor personen buiten Nederland


Magische paddenstoelen ceremonie voor personen buiten Nederland (bron: Triptherapie)


Paddo ceremonie of truffel ceremonie? Bij een paddo ceremonie gebruiken wij psilocybine houdende truffels in plaats van magic mushrooms. De truffels zijn in feite de ondergrondse gedeelten van de paddo’s en bevatten precies dezelfde psychedelische stoffen maar dan net even in andere verhoudingen. Het effect van magic truffels en magic […]

Paddo ceremonie of truffel ceremonie?

Bij een paddo ceremonie gebruiken wij psilocybine houdende truffels in plaats van magic mushrooms. De truffels zijn in feite de ondergrondse gedeelten van de paddo’s en bevatten precies dezelfde psychedelische stoffen maar dan net even in andere verhoudingen. Het effect van magic truffels en magic mushrooms komen dan ook bijna volledig overeen. De keuze voor truffels is vanwege de Nederlandse wetgeving die de psilocybine-paddenstoelen ziet als een illegale lijst 1 harddrug en de truffel als legaal genotsmiddel.

Lees hier meer over de truffel ceremonie

Veel klanten vanuit België

De laatste tijd is er relatief veel media aandacht in België voor de helende effecten van psilocybine. Vanuit België komen daarom ook veel mensen naar Nederland voor psychedelische ceremonies aangezien het in België illegaal is. Een andere factor is natuurlijk dat we hier in Nederland al veel langer ervaring hebben met het gebruik van deze psychedelische middelen. Via onze klanten krijgen we regelmatig te horen dat artsen in België onze dienstverlening ‘off the record’ suggereren als alternatief voor de reguliere zorg die dan niet toereikend is.

De meeste Belgische klanten komen in kleine groepjes van 2-4 personen naar Nederland en maken gebruik van onze Psychedelic Loft ruimte in Schiedam. In Schiedam wordt er na de sessie overnacht alvorens zij weer naar huis keren.

Lees hier meer over de Psychedelic Loft Schiedam

Mushroom ceremony UK

Degenen die vanuit het Verenigd Koninkrijk komen naar Nederland zoeken vaak op de term Mushroom ceremony of psilocybin session. De zoektocht naar een psilocybine sessie komt volgens mij doordat er steeds meer onderzoeken in Groot-Brittannië worden gedaan naar psilocybine bij depressie, verslavingen en angststoornissen. Hoewel de onderzoeken daar met goedkeuring plaatsvinden mag er buiten de onderzoeken om geen psychedelische therapie worden gedaan. Om deze redenen vinden steeds meer Britten de weg naar Nederland om alsnog gebruik te maken van de therapeutische effecten van psilocybine.

De meeste Britten kiezen er voor om naar Schiphol te vliegen en dan in de buurt van Amsterdam, Haarlem en Zandvoort zelf een AirBNB of hotel te boeken. De psychedelische sessie vindt dan plaats op de locatie van de zelf geboekte locatie.

Lees hier meer over onze truffel ceremonie op uw locatie

Andere landen

Waar je ook vandaan komt, je bent uiteraard welkom. De gesproken talen zijn Nederlands en Engels. Spreek je deze talen niet dan kan je zelf een tolk meenemen. Wij raden tevens aan om de dag na de sessie te reserveren als een herstel dag en als dit de dag is van de terugvlucht, zorg er dan voor dat deze vlucht niet te vroeg is of stel de terugvlucht een dag uit.

Waarvoor wil jij een psychedelische ervaring?

Heb je een spirituele of therapeutische reden om deel te nemen aan een psilocybine sessie? Of ben je nieuwsgierig naar de effecten en wil je een veilige setting? Wij hebben in ieder geval veel ervaring als het gaat om therapeutische redenen en wij bieden dan ook een persoonlijke voorbereiding aan om zo veel mogelijk uit de sessie te halen.

Lees hier meer over de therapeutische triptherapie

De spirituele sessies vaak de groepssessies die we regelmatig organiseren. Meer over de groepssessies alhier:

Open groep truffel ceremonies

Klaar voor de digitale intake?

Wilt u eerst advies? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Het originele bericht komt van de onderstaande link

Magische paddenstoelen ceremonie voor personen buiten Nederland

Bezoek ook onze partnersites zoals Truffel sessie, lsd therapie, truffel ceremonie, LVL 5 en , psiloflora.


Triptherapie