Psilocybine sessie


Psilocybine sessie (bron: Truffel sessie)


Psilocybine sessie Een psilocybine sessie kan je doen met psilocybine capsules, paddo’s of magic truffels. Momenteel is het in Nederland alleen legaal om een psilocybine sessie te doen in de vorm van magic truffels. Hierom …

Psilocybine sessie

Een psilocybine sessie kan je doen met psilocybine capsules, paddo’s of magic truffels. Momenteel is het in Nederland alleen legaal om een psilocybine sessie te doen in de vorm van magic truffels. Hierom wordt een psilocybine sessie dan ook wel truffel sessie genoemd. De redenen om een psylocybine sessie te ondergaan lopen vaak uiteen van sprituele redenen, therapeutische redenen tot aan creativiteit. Het is altijd raadzaam om van te voren te bedenken wat de reden is om deel te nemen.

De knolletjes onder de grond zijn de magic truffels

Wat is jouw reden?

Wil jij ook een psilocybine sessie ondergaan? De voorbereiding is heel belangrijk en het is goed om af te vragen waarom je een sessie wilt doen. Tevens is het verstandig om de huidige neurochemie in het brein te verbeteren zodat de sessie beter verloopt en ook meer impact heeft. Verder speelt de dosering een grote rol. Bij personen met angstklachten worden vaak lagere doseringen gebruik dan bij andere sessies. Wil jij een persoonlijk plan t.b.v. de neurochemie, voorbereiding en intergratie? Kies dan voor triptherapie. Wil je gewoon een sessie doen zonder deze extraatjes? Kies dan voor een truffel ceremonie.

Informatie over triptherapie

Informatie over een truffel ceremonie

Meer informatie over de werking van psilocybine

Het originele bericht komt van de onderstaande link

Psilocybine sessie

Het originele bericht komt van de onderstaande link

Psilocybine sessie

Bezoek ook onze partnersites zoals Truffel sessie, lsd therapie, truffel ceremonie, LVL 5 en , psiloflora.


Truffel sessie