Reacties na een truffel ceremonie


Reacties na een truffel ceremonie (bron: Truffel ceremonie Nederland)


Truffel Ceremonie over triptherapie blog: Bij triptherapie hebben ze geschreven over Reacties na een truffel ceremonie op January 16, 2022. U kunt dit bericht hieronder lezen Korte berichtjes na de truffel ceremonie Wat zijn de laatste 4 psychedelische sessies toch heerlijk geweest met mooi werk. Het is heel mooi om een te mogen helpen en …

Truffel Ceremonie over triptherapie blog:

Bij triptherapie hebben ze geschreven over Reacties na een truffel ceremonie op January 16, 2022. U kunt dit bericht hieronder lezen

Korte berichtjes na de truffel ceremonie

Wat zijn de laatste 4 psychedelische sessies toch heerlijk geweest met mooi werk. Het is heel mooi om een te mogen helpen en nog mooier wanneer ik mensen uit de put kan halen door een mooie individuele truffel ceremonie/sessie met deze personen kan doen. Dankbaarheid, geluk en verbondenheid staat dan echt centraal en werkt beiden kanten op. Hieronder wat reacties die ik met jullie kan delen zonder de identiteiten van de klanten te comprimeren.

Tegen depressie en gebrek zingeving:

Tegen angsten en depressie:

Tegen laag zelfbeeld en depressie:

Waarom zou jij een truffel sessie willen doen?

Bij de bovenstaande personen was depressie de gedeelde factor. Depressie is dan ook de meest voorkomende klacht die we behandelen en het succespercentage ligt dan ook het hoogst bij depressie vergelijken bij andere klachten/aandoeningen. Toch kunnen we de truffel sessie zodanig op maar maken dat we ook andere klachten en aandoeningen kunnen behandelen. Verslavingen, angstklachten, burn-out, laag zelfbeeld en psychosomatische klachten komen het meest voor naast het behandelen van een depressie.

Wil jij ook door ons geholpen worden? Bij triptherapie start het met de intake en op basis van de ingevulde gegevens bekijken we ten eerste of je veilig een sessie kan ondergaan. Bij groen licht kan je een sessie reserveren via de informatie die we je toesturen. Nadat je dan een datum hebt gereserveerd geven we je extra persoonlijke adviezen op de eerder ingevulde intake. Door deze extra adviezen verbeteren we ten eerste de jouw neurochemie waardoor je al verbeteringen zou kunnen opmerken voor de sessie. Tevens zorgt een betere balans in de neurochemie voor een betere psychedelische sessie en dus ook voor een betere uitkomst. Verder ontvang je voor jouw sessie meer informatie in de vorm van boeken/video’s/opdrachten die dan invloed kan hebben op jouw trip.

De intake invullen kan via deze link:

Intake triptherapie

Het originele bericht komt van de onderstaande link

Reacties na een truffel ceremonie

Bezoek ook onze partnersites zoals Truffel sessie, lsd therapie, truffel ceremonie, LVL 5 en , psiloflora.


Truffel ceremonie Nederland