Triplevels truffels


Triplevels truffels (bron: Truffel sessie)


Het originele bericht komt van de onderstaande link Magic Dance: Triplevels truffels Triplevels bij dansen Tijdens de Magic Dance events zetten we truffels in om de muziek en dans meer intens te maken. Dankzij de …
Het originele bericht komt van de onderstaande link

Magic Dance: Triplevels truffels

Triplevels bij dansen

Tijdens de Magic Dance events zetten we truffels in om de muziek en dans meer intens te maken. Dankzij de werking van psilocybine en psilocine uit de truffels wordt er meer eenheid ervaren met alles wat via de zintuigen binnenkomt. Één worden met de muziek en bewegen zoals het komt zijn één van de effecten die worden ervaren. Hieronder leggen we uit wat de verschillende doseringen doen. Bij Magic Dance is een triplevel van 1 tot en met 3 mogelijk. Bij hogere triplevels wordt het namelijk moeilijker om te dansen.

Triplevel 1 (Low dose)

Tijdens triplevel 1 verdwijnen de negatieve gevoelens van een serotonine depressie. Omdat de communicatie van de hersenhelften verandert zal muziek dieper klinken, kleuren worden helder en de omgeving meer tastbaar. Uw zintuigen staan open. Tijdens deze fase is men meer open en sociaal betrokken en begint u open en eerlijk te worden tegen anderen en uzelf. Het dansen en het volgen van de muziek wordt al makkelijker op deze dit triplevel. Vooral door de verbondenheid met de zintuigen en de groep zorgt het voor een mooie ervaring.

Triplevel 2 (Low dose)

Fellere beleving van kleuren, visuals zoals het bewegen en “ademen” van objecten, muren etc. Met gesloten ogen kunnen 2-dimensionale patronen worden waargenomen. Door veranderingen in het kortetermijngeheugen ervaart de gebruiker continue afleidende gedachtepatronen, afgewisseld met een extreme focus. Het natuurlijke filter in de hersenen wordt omzeild waardoor onder andere de creativiteit toeneemt. Dankzij de toegenomen creativiteit worden de bewegingen in de dans ook creatiever. Tijdens een Magic Dance is triplevel 2 de voorkeur voor de meeste deelnemers.

Triplevel 3 (Medium dose)

Erg duidelijk waarneembare visuals, alles lijkt verbogen of vervormd. Patronen kunnen worden gezien op muren, objecten, gezichten etc. Milde hallucinaties, zoals het effect van stromende rivieren in houtnerven of andere structuren. Enige verwarring van de zintuigen, bijvoorbeeld het zien van geluid als kleur etc. Tijd vervormt waardoor alles zich in het “nu” lijkt af te spelen. Alhoewel dit triplevel voor velen misschien wat te hoog is om een beetje te kunnen dansen lukt het als je er aan toe zet. Als je eenmaal danst dan kan je genieten van het tijdloze en de flow die daarbij hoort.

Triplevel 4 (High dose)

Sterke hallucinaties, zoals objecten die overgaan in andere objecten (morphen). Waarneming van het ego vervaagt, objecten kunnen bijvoorbeeld tegen je gaan praten of je voelt tegenstrijdige dingen tegelijkertijd. Enig verlies van de realiteit, tijd wordt een onbegrijpbaar begrip. Mogelijke ervaring van uittreding uit het lichaam (out of body experience). Vermenging prikkels van verschillende zintuigen. Triplevel 4 is te hoog om op te dansen voor bijna iedereen. Heel misschien kan iemand met veel ervaring met psychedelische dans en een zeer sterk rationeel brein alsnog dansen. Toch kan je beter mikken op triplevel 2 a 3 voor de mooiste danservaring.

Triplevel 5 (High dose)

Triplevel 5 is ongeschikt voor 99% van de mensen om überhaupt iets anders te doen dan te zitten of te liggen. Het is dus niet geschikt voor Magic Dance.

Totaal verlies van visuele verbinding met de werkelijkheid, zintuigen werken niet meer op de “normale” manier. Een totaal verlies van ego. Gebruikers voelen zichzelf samensmelten met de ruimte, andere objecten of het universum. Het verlies van realiteit wordt zo erg dat deze moeilijk te verklaren of verwoorden valt. Dit level verschilt van de overige levels doordat het werkelijke universum waarin dingen zich bevinden ophoudt te bestaan. Tijdens deze fase is er totaal geen sturing mogelijk vanuit de ego. De connectie met het onderbewuste is nu maximaal. Er valt niets te verbergen. Het is een als het ware een droom die niet te beïnvloeden is door u zelf. Deze fase kan u inzichten geven op een in eerste instantie onbegrijpbare manier. Level 5 trippers noemen de trip ervaringen vaak mystiek, de mooiste ervaring van hun leven of juist beangstigend. Vooral control freaks vinden het in het begin eng. Het is niet verstandig om meteen triplevel 5 te gaan doen zonder ervaring met psychedelica.

Heroïsche dosering (Heroic dose)

Een Heroïsche dosering psychedelica zorgt voor een langdurig verblijf in triplevel 5 die geen minuten duren maar zelfs mogelijk een uur of langer. Het oplossen van de ego (ego death) voor een langere periode vergelijken sommigen met een bijna dood ervaring en wedergeboorte. Anderen vergelijken het met een langdurige DMT trip. Een ding wat zeker is dat de connectie met de reguliere realiteit volledig verdwijnt tijdens de piek van de trip. Tijdens de coming down van een heroïsche dosis wordt vaak gesproken van veel dankbaarheid en liefde voor het leven.

De dosering bepalen

Tijdens de Magic Dance events zullen we samen in overleg met jou de dosering bepalen. We kijken naar jouw wens, gewicht en jouw gevoeligheid. Als je bang bent in een te hoge triplevel te komen dan kan je de inname ook in meerdere momenten opdelen. Mocht je alsnog te veel effecten ervaren dan kan je ergens gewoon lekker zitten of liggen totdat de muziek je wel roept.

Het originele bericht komt van de onderstaande link

Triplevels truffels

Bezoek ook onze partnersites zoals Truffel sessie, lsd therapie, truffel ceremonie, LVL 5 en , psiloflora.


Truffel sessie