Waarom truffel ceremonie?


Waarom truffel ceremonie? (bron: Psychedelische therapie Nederland)


Waarom een truffel ceremonie? Een truffel ceremonie is een reis naar binnen, naar het onderbewustzijn en kan je helpen door je eigen patronen en problemen onder ogen te zien. Dankzij deze waardevolle informatie kan je groeien op gebied van spiritualiteit, trauma en bewustwording. Per persoons is de reden anders waarom diegene een truffel ceremonie wilt…
Lees meer

Waarom een truffel ceremonie?

Een truffel ceremonie is een reis naar binnen, naar het onderbewustzijn en kan je helpen door je eigen patronen en problemen onder ogen te zien. Dankzij deze waardevolle informatie kan je groeien op gebied van spiritualiteit, trauma en bewustwording. Per persoons is de reden anders waarom diegene een truffel ceremonie wilt ondergaan en daarom is het raadzaam om voor jezelf te bedenken waarom jij dit wilt doen.

Individueel of als groep een truffel ceremonie?

Het is ook goed om te bedenken of je zo’n truffel ceremonie in groepsverband wilt doen met onbekenden, bekenden of individueel. De meeste mensen die een truffel ceremonie ondergaan in groepsverband hebben vaak een spirituele reden en individuele truffel sessies zijn meer gericht op therapie. Wat wil jij?

Open groep truffel ceremonie

 

Individuele truffel ceremonie

Het originele bericht komt van de onderstaande link

Triptherapie: Waarom truffel ceremonie?

Het originele bericht komt van de onderstaande link

Waarom truffel ceremonie?

Bezoek ook onze partnersites zoals Truffel sessie, lsd therapie, truffel ceremonie, LVL 5 en , psiloflora.


Psychedelische therapie Nederland